Personvernerklæring v 1.0

Fra og med 6. april 2021 tar MainBrainer AS personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvem vi er, hvordan vi samler inn, deler og bruker personopplysninger, og hvordan du kan utøve personvernrettighetene dine. Vi anbefaler at du leser denne personvernerklæringen i sin helhet for å sikre at du er fullstendig informert. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår bruk av din personlige informasjon, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktdetaljene oppgitt på slutten av avsnitt 16.

  • Vilkår for tjenester

    Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av dine personopplysninger der MainBrainer AS ("Vi", "Oss" eller "Våre") er behandlingsansvarlig eller hvor Vi viser til anvendeligheten av denne personvernerklæringen. Når tjenestene våre leveres indirekte av en tredjepart, opptrer vi i rollen som databehandler og følger instruksjonene i databehandlingsavtalen. Hvis du er kunde hos en slik tredjepart, vennligst se deres personvernerklæring. Det skal også fremgå av databehandleravtalen med behandlingsansvarlig at databehandleren forplikter seg til å gjennomføre slike hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som følger av personopplysningsloven § 13 og personvernforordningen. Denne personvernerklæringen er ved referanse til vedlegg 1 innlemmet i vilkårene for bruk ("Avtalen") publisert på www.mainbrainer.com. Du godtar behandlingen av dine personopplysninger av oss når du bruker nettstedet og tjenestene.

  • Datainnsamling og vedlikehold

    Generelt samler eller vedlikeholder vi følgende kategorier av data:

    Kunderegistreringsdata:

    Når du oppretter en konto på nettstedet vårt (nettstedet) eller registrerer deg på et arrangement samler vi inn kontoinformasjon fra deg, som vi refererer til i denne personvernerklæringen som "kunderegistreringsdata." Kunderegistreringsdataene vi samler inn inkluderer person- eller kontaktnavn, firmanavn, e-postadresse, telefonnummer og annen relevant kontaktinformasjon, samt informasjon om bestilte tjenester og betalingsinformasjon, som kredittkortnummer, utløpsdato og faktureringsadresse . Vi tildeler også brukere et unikt brukernavn og passord for å få tilgang til kontoinformasjonen deres gjennom nettstedet;

    Mottakerdata for kundemelding:

    Vi registrerer og vedlikeholder data som har blitt gitt til oss eller lastet opp til nettstedet av brukere, som vi refererer til i denne personvernerklæringen som "data for mottaker av kundemeldinger." Vanligvis er mottakerdata for kundemeldinger knyttet til personer eller juridiske personer som har valgt å motta SMS eller e-post eller andre typer kommunikasjon fra deg, og kan inkludere navn, e-postadresse, kontaktinformasjon og annen informasjon. I henhold til våre retningslinjer for anti-søppelpost som er angitt i vedlegg 2 til avtalen, kan du bare kommunisere til personer som har samtykket til å motta kommunikasjonen din eller som du har et tidligere forhold til som godkjenner kommunikasjonen. Det vises til vedlegg 2 (Anti-Spam Policy).

    Nettsteddata:

    Vi bruker informasjonskapsler, web beacons og andre automatiserte enheter for automatisk å samle inn informasjon om besøkende på nettstedet og brukere av tjenestene våre, som vi refererer til i denne personvernerklæringen som "sidedata." Nettsteddataene vi samler inn inkluderer nettlesertype, operativsystem og IP-adresse, samt informasjon om nettsidene som vises og lenker som besøkende og/eller abonnenter klikker på. Vi kan kombinere nettstedsdata med data vi har samlet inn fra brukere, for eksempel kunderegistreringsdata og mottakerdata for kundemeldinger. Selv om flertallet av våre abonnenter er juridiske enheter, kan noen av kunderegistreringsdataene som sendes inn eller vedlikeholdes av oss identifisere eller forholde seg til en enkeltperson ("personopplysninger"), i stedet for et selskap. Alle besøkende på nettstedet informeres på forhånd om at vi bruker informasjonskapsler og andre automatiserte måter å samle inn data på. Den besøkende gis muligheten til å enten godta eller avslå vår bruk av data.

  • formålene med innsamlede data

    Vi kan bruke informasjonen vi samler inn og vedlikeholder, inkludert eventuelle personopplysninger, til følgende formål:

    • Hvis du har oppgitt kontaktinformasjonen din til oss, kan vi bruke slik informasjon til å kontakte deg for markedsførings- og reklameformål på ulike måter, inkludert vanlig post, e-post, telefon eller SMS (mobiltelefontekstmeldinger).
    • For å behandle bestillinger, forespørsler og betalinger, og for å kommunisere med våre abonnenter om deres kontoer eller eventuelle forespørsler, bestillinger eller betaling;
    • For å tilby forespurte tjenester til våre abonnenter. Tjenestene vi leverer kan omfatte visse markedsførings- og salgsfremmende tjenester, inkludert sending eller tilrettelegging for levering av kommunikasjon på vegne av og på forespørsel fra våre abonnenter. I slike tilfeller er våre abonnenter ansvarlige for innholdet og leveringen av nevnte kommunikasjon.
    • For å svare på alle henvendelser sendt til oss og for å gi teknisk støtte til deg.
    • For å skreddersy innholdet og informasjonen som vi kan sende eller vise til deg eller besøkende på nettstedet, for å vise målrettede annonser og på annen måte tilpasse opplevelser på nettstedet;
    • For å bedre forstå hvordan besøkende og brukere på nettstedet får tilgang til og bruker nettstedet og tjenestene, både på en samlet og individualisert basis, med det formål å forbedre nettstedet og tjenestene og svare på besøkendes og abonnentens ønsker og preferanser; og
    • For å oppdage brudd på gjeldende avtale, antispampolicy og personvernpolicy. For eksempel kan vi bruke automatiserte filtre for å screene innholdet i e-poster sendt av eller på vegne av abonnenter for å begrense sending av pornografi eller annet forbudt innhold. Vi kan også spore eller skjerme visse SMS- og e-postaktiviteter, for eksempel import av store e-postlister eller mottak av returnerte e-poster, for å oppdage og forhindre ulovlige spammingaktiviteter.
  • Avsløre innsamlede data

    Vi handler ikke personopplysninger, enten kunderegistreringsdata eller mottakerdata for kundemeldinger, uten forhåndssamtykke fra abonnenten. Vi kan imidlertid avsløre informasjonen vi samler inn eller vedlikeholder, inkludert personopplysninger, uten forhåndssamtykke som beskrevet nedenfor:

    Tjenestetilbydere:

    Vi kan avsløre informasjonen vi samler inn fra deg til våre representanter, inkludert Amazon, Inc. (“Amazon”) med datalagringsfasiliteter i Europa, USA og/eller Asia, og Braintree Payment Solutions, LLC (“Braintree”) . med betalingsbehandlingsfasiliteter i USA, som utfører på våre vegne: behandling ikke begrenset til datalagring og kredittkortbehandling for å fakturere deg for kampanjer og tjenester og en live chat-representant for å hjelpe oss med kundeservice, markedsanalyse, tjenester for å hjelpe til med å administrere vår nettbaserte annonsering, tjenester for administrasjon av kunderelasjoner, intern systemovervåking og ytelsestjenester. Disse tredjepartene er pålagt å opprettholde konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet til personopplysninger og er begrenset til å bruke slike data kun som anvist av oss under streng konfidensialitet. Amazon og Braintree opererer under et databehandlingstillegg og har implementert standard kontraktklausuler ("modellklausuler") definert og godkjent av EU-kommisjonen for å sikre samsvar utenfor det europeiske økonomiske området.

    Firmaoverføring:

    Hvis vi er kjøpt opp av, tildelt eller fusjonert med et annet selskap, hvis deler av våre eiendeler overføres til et annet selskap, eller som en del av en konkursbehandling, kan vi overføre personopplysningene vi har samlet inn til den overtakende juridiske enheten. Du vil bli varslet via e-post eller riktig varsel på nettstedet tretti (30) dager i forkant av slik utlevering av dine personlige data.

    For å beskytte oss og tredjeparter:

    Vi kan avsløre informasjonen vi samler inn fra deg der vi har grunn til å tro at det er nødvendig for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot sikkerheten til en person eller brudd på avtalen, Anti-Spam Policy eller Personvernerklæring. Du vil bli informert på forhånd om enhver utlevering av personlige og ikke offentlige data.

    Samlet og anonym informasjon:

    Vi kan dele aggregert, anonym (avidentifisert) abonnentinformasjon med tredjeparter, for eksempel data, for markedsføringsformål, reklame, forskning eller lignende. Vi utleverer ingen personopplysninger til tredjeparter.

  • Grunner til å sende deg e-post

    Hvis du mottok én eller flere markedsførings- eller reklamemeldinger (“Kommersielle meldinger”) fra oss, betyr det at a) e-postadressen din er på listen vår over abonnenter eller brukere; eller b) Du har gitt oss din e-postadresse for kommunikasjon. Hvis du har mottatt en e-post fra oss som du ikke er den rette mottakeren av, vennligst kontakt oss umiddelbart på support@mainbrainer.com og slett e-posten. Abonnenter kan bruke tjenestene våre til å sende kommersielle meldinger til mottakere som har valgt å motta slike SMS, e-poster eller andre elektroniske meldinger, eller som abonnenter har et tidligere forhold til som autoriserer slik kommunikasjon. I henhold til retningslinjene våre mot søppelpost har abonnenter ikke lov til å sende uønskede markedsførings- eller salgsfremmende meldinger og er pålagt å innhente samtykke fra en mottaker før de sender en kommersiell melding til en mottaker som abonnenten ikke har en tidligere forhold som tillater slik kommunikasjon. Selv om vi har en streng anti-spam policy, kan vi ikke garantere at våre abonnenter alltid vil overholde slike retningslinjer. Hvis du mener at du har mottatt en melding fra en av våre abonnenter ved en feiltakelse eller i strid med retningslinjene for antispam, vennligst kontakt oss umiddelbart på support@mainbrainer.com og slett meldingen.

  • Nyhetsbrev

    Vi kan sende deg vårt nyhetsbrev ved å bruke ditt navn og e-postadresse. Du kan også be om vårt nyhetsbrev. Vi gir deg en måte å avslutte abonnementet på våre nyhetsbrev ved å følge avmeldingslenken nederst i hvert nyhetsbrev.
    På samme måte inneholder hver kommersiell e-post som sendes av våre abonnenter gjennom våre tjenester en avmeldingslenke. Bare klikk på den lenken og følg instruksjonene for å avslutte abonnementet på e-postadressen din. Hvis du har avsluttet abonnementet, men fortsetter å motta e-post fra oss eller fra en av våre abonnenter, kan du rapportere dette til support@mainbrainer.com Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager å behandle forespørsler om avmelding.

  • Velg bort å motta sms, anrop og e-post

    Hvis du ønsker å velge bort å motta forskjellig kommunikasjon knyttet til emner som din konto, tjenester, juridiske, markedsføring og andre emner via SMS, telefonsamtaler eller e-post fra oss, kan du gjøre dette når som helst i kontoinnstillingene eller ved å sende oss en e-post på: support@mainbrainer.com. Vi gir deg også muligheten til å "velge bort" fra å få personopplysningene dine brukt til bestemte formål når som helst vi justerer eller introduserer nye tjenester eller emner, ber vi om dette samtykket ved enhver anledning, og du kan endre dette når som helst som beskrevet ovenfor.

  • Offentlige fora

    Siden tilbyr også offentlig tilgjengelige blogger eller fellesskapsfora. Du bør være klar over at all informasjon du oppgir i disse områdene er synlig for og kan leses, samles inn, brukes eller avsløres av andre registrerte brukere av nettstedet eller offentlige besøkende på nettstedet. For å be om fjerning av dine personlige data fra vår blogg eller fellesskapsforum, kontakt oss på support@mainbrainer.com. For å legge ut abonnentanbefalinger på nettstedet som kan inneholde personlig identifiserbar informasjon, innhenter vi abonnentens forhåndssamtykke via e-post. For å be om fjerning av dine personlige data fra våre attester, kontakt oss på support@mainbrainer.com.

  • Sikkerhet for innsamlede personopplysninger

    Vi bruker industrianerkjent informasjonsteknologi for å beskytte sikkerheten til informasjonen og personopplysningene du sender til oss, både under overføring og når vi mottar dem. Viktigheten av sikkerhet for all personlig informasjon knyttet til våre brukere er av største bekymring for oss. Våre sikre servere beskytter denne informasjonen ved hjelp av passordbeskyttelse og avansert kryptering, og vi kan bruke brannmurteknologi for ytterligere beskyttelse. Når du oppgir sensitiv informasjon (som et kredittkortnummer, påloggingsinformasjon for våre tjenester eller geografisk plasseringsinformasjon) på våre tilbud, krypterer vi overføringen av denne informasjonen ved hjelp av sikker socket layer-teknologi (SSL). Videre er alle brukerdataene vi samler inn beskyttet mot uautorisert tilgang med fysiske sikkerhetsmidler. Vi oppfordrer også våre partnere og tjenesteleverandører til å vedta og følge strenge retningslinjer for personvern for forbrukere. Ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er imidlertid 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet. Behandling av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 13 og personvernforordningen. Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss. I det usannsynlige tilfellet av et brudd på personopplysninger vil vi umiddelbart informere deg som behandlingsansvarlig og om bruddet gir tilsynsmyndigheten berettigelse uten unødig forsinkelse, med mindre det vil innebære uforholdsmessig innsats (i samsvar med artikkel 33 og 34 i GDPR). Vi vil også iverksette tiltak for å dempe eventuelle negative effekter av bruddet. Hvis du har spørsmål om sikkerhet og våre tjenester som beskytter dataene dine, vennligst send en e-post til oss på: support@mainbrainer.com. Hvis du ønsker å rapportere en hendelse eller bekymring, vennligst send oss en e-post umiddelbart på: support@mainbrainer.com.

  • Informasjonskapsler og andre sporingsteknologier

    Når du samhandler med nettstedet, vil vi gjøre vårt beste for å gjøre opplevelsen din meningsfull. Vi kan bruke eller engasjere tredjeparter til å bruke informasjonskapsler, slette gifs og Flash Local Shared Objects (LSOer) for å spore brukeraktivitet og samle inn nettstedsdata. I tillegg kan vi kombinere nettstedsdataene vi samler inn med dataene vi samler inn fra en tredjepart. Enhver besøkende på nettstedet vårt informeres på forhånd om at vi bruker informasjonskapsler og andre automatiserte måter å samle inn data på og gis muligheten til å enten godta eller avslå at vi samler inn nevnte data.

    Informasjonskapsler:

    Når du går inn på nettstedet, sender vår webserver en informasjonskapsel til datamaskinen din. Informasjonskapsler er alfanumeriske identifikatorer som vi overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din for journalføringsformål. Det finnes to typer informasjonskapsler: øktbaserte og vedvarende informasjonskapsler. I tillegg kan vi tillate visse tredjeparter å plassere informasjonskapsler gjennom nettstedet vårt. Vi kobler ikke informasjonen vi lagrer i informasjonskapsler til noen personlig identifiserbar informasjon du sender inn mens du er på nettstedet vårt, annet enn ved å koble vedvarende informasjonskapsler til abonnentene våre. Øktinformasjonskapsler: Øktinformasjonskapsler forblir på datamaskinen din etter at du har lukket nettleseren eller slått av datamaskinen. Vi bruker vedvarende informasjonskapsler som bare vi, eller tjenesteleverandørene våre, kan lese og bruke, for å identifisere det faktum at du er eller tidligere har vært abonnent. Vi er spesielt nøye med sikkerheten og konfidensialiteten til informasjonen som er lagret i vedvarende informasjonskapsler. For eksempel lagrer vi ikke kontonumre eller passord i vedvarende informasjonskapsler.

    Tredjeparts informasjonskapsler:

    Vi kan engasjere tredjeparter for å spore og analysere ikke-personlig identifiserbare nettsteddata. Vi bruker dataene som samles inn av slike tredjeparter for å hjelpe oss med å administrere og forbedre kvaliteten på nettstedet, og for å analysere bruken av nettstedet. Vi deler ikke disse dataene med andre tredjeparter, bortsett fra som beskrevet ovenfor i avsnittet "Avsløre innsamlede data." Du bør merke deg at vi ikke har tilgang til eller kontroll over noen tredjeparts informasjonskapsler. Denne personvernerklæringen dekker tredjeparters bruk av informasjonskapsler utenfor vår kontroll.

    Deaktivering av informasjonskapsler:

    De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men hvis du foretrekker det, kan du redigere nettleseralternativene for å blokkere dem i fremtiden. Hjelpedelen av verktøylinjen på de fleste nettlesere vil fortelle deg hvordan du forhindrer datamaskinen din i å godta nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel, eller hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler helt. Besøkende på nettstedet som deaktiverer nettleserens evne til å akseptere informasjonskapsler, vil kunne surfe på nettstedet, men med en begrenset brukeropplevelse; Imidlertid krever tjenestene våre dessverre at du har aktivert informasjonskapsler for å bruke tjenestene våre, men dette er ditt valg.

Pil opp